Забезпечення технічного стану транспортних засобів: посібник-практикум - Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna (Мелітополь: Люкс, 2019)
В посібнику-практикумі наведені лабораторні роботи відповідно до робочої програми дисципліни «Забезпечення технічного стану транспортних засобів». В практикумі подані основні теоретичні відомості, які необхідні студентам при вивченні дисципліни та виконанні лабораторних робіт.
Keywords: транспортні засоби; технічний стан; поршневе кільце; двигун