Номограмний метод аналізу результатів багатофакторного експерименту - Шпиганович, Т. О.; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (ТДАТУ, 2012)
UK: Робота присвячена розробці номограмного методу аналізу результатів багатофакторного експерименту, який дає можливість побачити одночасно вплив на параметр оптимізації всіх змінних незалежних факторів, що беруть участь у рівнянні регресії. RU: Работа посвящена разработки номограммного метода анализа результатов многофакторного эксперимента, который дает возможность увидеть одновременно влияние на параметр оптимизации всех сменных независимых факторов, которые принимают участие в уравнении регрессии. EN: The work is dedicated to working-out of the nomogrammic method of multifactorexperiment results analysis, which gives the possibility to watch simultaneously the influence on the parameter of optimization all the changeable independent factors, which are the parts of the regression equation.
Nomogrammic method of multifactor experiment results analysis
Keywords: номограма; аналіз; результати; багатофакторний експеримент; параметр; вплив; оптимізація; графічний метод аналізу рівняння регресії; номограмма; анализ; результаты; многофакторный эксперимент; параметр; влияние; оптимизация; nomogram; analysis; results; multifactorexperiment; parameter; influence; optimization