Використання холодильного обладнання для зберігання сільськогосподарської продукції - Дишловенко, О. А. (ТДАТУ, 2020)
Розглянуто принципи використання холодильного обладнання для зменшення втрат сільськогосподарської продукції
Keywords: студент; магістрант; збірник; впровадження штучного холоду; збереження харчових продуктів; холодильні машини