Зниження енерговитрат при виробництві твердого палива з біосировини - Войтов, В. А.; Вороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; Voronovskyi, Ihor (ТДАТУ, 2013)
UK: Викладені шляхи зниження енерговитрат при виробництві твердого палива із застосуванням тонкого помолу. RU: Изложены пути снижения энергозатрат при производстве твердого топлива путем применения тонкого помола. TN: The paper ways to reduce energy consumption in the manufacture of solid fuels from biomass in the form of briquettes or pellets by applying a fine grind was described.
Снижение энергозатрат при производстве твердого топлива из биосырья
Reduction of energy the production of solid fuel biosyryav
Keywords: тверде паливо; біосировина; біомаса; брикети; пелети; енерговитрати