Оцінка діючої системи державної підтримки сільськогосподарських галузей у Мелітопольскому районі Запорізької області - Яцух, Олена Олексіївна; Яцух, Елена Алексеевна; Yatsukh, Olena (ТДАТУ, 2011)
UA: У статті розглядається діючий механізм державної підтримки сільськогосподарської галузі економіки на основі діючої нормативно-правової бази. EN: In the article the operating mechanism of state support of agricultural industries on the basis of the existing legal framework.
Keywords: державна підтримка; економіка; агропромисловий комплекс; продовольча безпека; бюджет; державне фінансування; аграрний сектор; товаровиробник; рослинництво; добрива