Удосконалення системи стратегічного менеджменту в діяльності підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Булава, Олена Сергіївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Об’єктом дослідження є система стратегічного менеджменту підприємства ТОВ «ІНТЕРПАЙП НТЗ». Предметом дослідження є напрями удосконалення системи стратегічного менеджменту на підприємстві ТОВ «ІНТЕРПАЙП НТЗ». Методи дослідження. Для опрацювання теоретичних засад використовувалися методи аналізу та синтезу, статистичного аналізу, індукції і дедукції. Для оцінки фінансового стану застосовувалися методи економічного аналізу. Також використовувалися методи стратегічного аналізу, зокрема SWOT-аналіз та PEST-аналіз.
Keywords: стратегія; стратегічний аналіз; стратегічний менеджмент; підприємство