English for Ecology: study guide - Lemeshchenko-Lagoda, Viktoriia; Kryvonos, Iryna; Skyba, Viktoriia; Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Скиба, Вікторія Павлівна (Запоріжжя; ФОП Однорог, 2025)
Навчальний посібник призначено для вивчення дисципліни «Іноземна мова за фаховим спрямуванням» (англійська) здобувачами вищої освіти зі спеціальності Е2 «Екологія». Посібник створено з метою розвитку граматичних, лексичних та письмових навичок, практичних умінь та навичок розуміння професійно спрямованої літератури англійською мовою. Рекомендовано як для проведення аудиторної, так і для позааудиторної, самостійної роботи у закладах вищої та передвищої освіти.
Keywords: розвитку граматичних і лексичних та письмових навичок; Іноземна мова за фаховим спрямуванням; спеціальність «Екологія»