Вдосконалення мережевого навчання - Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Дмітрієв, Юрій Олексійович; Дмитриев, Юрий Алексеевич; Dmitriiev, Yurii (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті аналізується застосування системи виділеного сервера на базі архітектури Windows, оптимізація й спрощення роботи із ПК на базі дистанційного адміністратора. EN : The article analyzes the use of a system of a dedicated server based on Windows architecture, optimization and simplification of PC based on the remote administrator.
Improvement of network training
Keywords: сучасні технології; вдосконалення навчання; навчальний процес; modern technologies; learning improvement; learning process