Аналіз інженерних рішень під час зіткнення. Фізичні явища автомобільних аварій - Педаш, Д. В. (ТДАТУ, 2018)
Проведено аналіз інженерних рішень щодо уникнення наслідків при автомобільних аваріях.
Keywords: інженерні рішення; автомобільні аварії; еквівалентна швидкість; швидкість