Маркетингові аспекти організації харчування дітей у закладах загальної середньої освіти: теорія, методологія, практика. Монографія. - Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Konovalenko, Anastasiia (Мелітополь : Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2020)
Монографія висвітлює комплекс теоретичних, концептуальних, організаційних та методичних проблем та особливості маркетингових аспектів організації харчування дітей у закладах загальної середньої освіти з огляду на необхідність підвищення якості та безпечності харчування дітей. У роботі особлива увага приділена дослідженню тенденцій розвитку ринку продуктів та послуг харчування дітей та визначенню ключових характеристик моделі споживчої поведінки дітей шкільного віку у процесі прийняття рішень про купівлю та споживання продуктів харчування. Видання призначене для науковців, викладачів, аспірантів, студентів, керівників закладів загальної середньої освіти, керівників підприємств різних форм власності, організаційно-правових форм, діяльність яких пов'язана із виробництвом продуктів харчування та наданням послуг харчування дітей у загальноосвітніх закладах.
Keywords: маркетингових аспектів організації харчування дітей; методика дослідження споживчої поведінки; розвиток ринку продуктів; організація харчування дітей