Автоматизоване керування завантаженням зерноочисної машини вторинного очищення зерна - Носань, Сергій Вікторович (ТДАТУ, 2019)
Високоефективне використання зерноочисних агрегатів не-можливе без засобів автоматизації як всього технологічного процесу, так і окремих основних технологічних ліній. Автоматизація керування завантаженням зерноочисної машини вторинного очищення зерна дозволить підвищити продуктивність праці, підвищити якість кінцевого продукту, скоротити енергоємність установки
Keywords: автоматизація; сортувальні машини; очищувальні машини; зерноочисні машини