Спосіб виробництва цукатів із замороженої вишні. Опис до патенту на корисну модель № 155636. Україна - Іванова, Ірина Євгенівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Загорко, Надія Петрівна; Прісс, Олеся Петрівна (My University, 2024)
Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема, до попередньої обробки сировини або обробляння харчових продуктів, а саме, до приготування цукристих кондитерських виробів з фруктів або овочів шляхом насичення їх м'якоті цукром і може бути використана для виробництва цукатів.
Keywords: сортування; бланшування; цукровий сироп; органолептичні властивості; біологічно активні речовини; біологічна цінність; дієтична цінність; харчова цінність