Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 15, т. 4 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2015)
У збірнику наукових праць опубліковано матеріали за результатами досліджень у галузі механізації сільського господарства, енергетики та автоматизації процесів агропромислового виробництва. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва
Keywords: фрикційне латунювання; збиральна машина; моделирование; насіння соняшнику; формалізація процесу; фізико-механічні властивості; зберігання; динамічна система; уравнение регрессии; середовища для зберігання; барабанний дозатор; рицина