Девербативи на позначення виробничих та технологічних процесів у новій українській мові - Максимець, Оксана Миколаївна; Максимец, Оксана Николаевна; Maksymets, Oksana (My University, 2021)
Метою нашої роботи є проаналізувати девербативи на позначення виробничих та технологічних процесів та простежити їх динаміку та сферу функціонування.
Keywords: суфікс; девербативи; іменники; українська мова