Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки). № 4(53), 2024 - (:unkn) unknown (Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки) включений до Переліку наукових фахових видань України, є науковим виданням, в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт за економічною тематикою.//// Scientific Papers of Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (Economic sciences) is included to the list of scientific professional editions of Ukraine, in which main results of dissertations may be published (Order of MES from 21.12.2015 № 1328).
Scientific Papers of Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (economic sciences). № 4 (53), 2024
Keywords: економіка; фінанси; банківська справа; підприємництво та торгівля; страхування та фондовий ринок