Сутність компетентнісного підходу у вищій освіті - Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla (My University, 2017)
В статті розглядаються питання, які пов‘язані з професійною освітою сучасного фахівця в контексті інтеграції вищої освіти України до Європейського освітнього простору.
Keywords: вища освіта; компетентнісний підхід; нові технології навчання; професійна підготовка