Технологія виготовлення ливарного оснащення для виробництва вузлів шнекових агрегатів - Равлик, Світлана (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Програмні рішення від компанії Delcam ефективно використовуються для проєктування та виробництва різноманітного технологічного оснащення. Цей комплекс охоплює практично всі види формотворчих інструментів: прес-форми (для лиття пластмас, гуми та металу під тиском), видувні форми (для пластику та скла), штампи для композитних матеріалів та форми для шаруватих пластиків (методом викладки). Програми є невіддільною складовою всього виробничого циклу — від приймання CAD-моделі від замовника до фінальної перевірки точності виготовлення як самого оснащення, так і тестових деталей.
Keywords: ливарне оснащення; шнекові агрегати