Казначейський контроль в системі державного фінансового контролю - Малахов, А. О. (Запоріжжя : Видавництво ЗНУ, 2019)
Функціонування ефективної, якісної та прозорої системи державного фінансового контролю значно підвищує рівень довіри до держави як власних громадян, так і зарубіжної спільноти, а також створює необхідні умови для розвитку бізнесу, економічного зростання країни, формування сприятливого інвестиційного клімату.
Keywords: фінансовий контроль; органи державного управління; державне управління; казначейство; кошторис бюджетних установ; валютний контроль