Оптимізація енерговитрат процесу подрібнення зерна шляхом вдосконалення конструкції дробарки зерна - Гвоздєв, О. В.; Ялпачик, О. В. (My University, 2015)
UK: Робота присвячена аналізу останніх досягнень по створенню обладнання для подрібнення зерна та оптимізації енерговитрат процесу подрібнення зерна шляхом вдосконалення конструкції дробарки зерна. RU: Работа посвящена анализу последних достижений по созданию оборудования для измельчения зерна и оптимизации энергозатрат процесса дробления зерна путем совершенствования конструкции дробилки зерна. EN: The work is devoted to analysis of the latest achievements in the creation of equipment for the grinding of grain and the rationale for the design of the crusher grain direct impact.
Оптимизация энергозатрат процесса дробления зерна путем совершенствования конструкции дробилки зерна
Energy optimization the process of grinding grain by improving constructs crusher grain
Keywords: подрібнення зерна; аналіз стану; дробарка; оптимізація енерговитрат; вдосконалення; конструкція