Опис до патенту на корисну модель № 119871 "Струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею вершків" - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Григорий Викторович; Deinychenko, Hryhorii; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Пацький, І. Ю. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею вершків містить корпус з центральним каналом, виконаний з конфузора і дифузора, розташованих малими діаметрами один до одного, між якими утворюється щілинний канал для ежектування вершків. Одна з частин корпуса виконана з можливістю осьового переміщення, на її зовнішній торцевій поверхні малого діаметра виконана фаска, а встановлений додатковий пружний елемент притискає рухому частину корпуса до іншої
Keywords: гомогенізатор; молоко; вершки; конфузор; дифузор; ежектування; фаска