Асинхронний електропривод та його сучасні системи керування - Широкова, Анастасія Геннадіївна; Широкова, Анастасия Геннадиевна; Shyrokova, Anastasiia (ТДАТУ, 2021)
Сучасна промисловість характеризується використанням високоефективних технологій, бажанням досягти високих експлуатаційних характеристик обладнання та зменшити втрати. Все це можливе за умови підвищення якості керування технологічним процесом, у тому числі застосування високоефективних систем керування асинхронним електроприводом. Розробка високопродуктивних, компактних та економічних систем приводу є пріоритетним напрямком розвитку сучасної техніки.
Keywords: електропривод; асинхронний двигун; напівпровідниковий перетворювач; система векторного керування; перетворювач координат