Крижачківський Микола Людвіґович - Богданова, Л. В. (My University, 2014)
Крижачківський Микола Людвиґович – фахівець у галузі механізації сільського господарства. Доктор габіліт. (1999), професор (1992).
Keywords: фахівець у галузі механізації сільського господарства; професор