Діджиталізація як інструмент сталого розвитку підприємства - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna; Марченко, К. Ю. (My University, 2021)
Діджиталізація являє собою докорінні перетворення, що виражаються в проникненні цифрових технологій в бізнес-процесі, покращення продуктивності та налагодження комунікації зі споживачами. Головною ознакою таких трансформацій є покращення роботи бізнес-процесів, одночасно зі скороченням грошових і часових витрат на їх організацію.
Keywords: кадри; діджиталізація; цифрові підприємства; оцифровка даних; споживачі