Контроль нітратів в овочевих соках акустичним методом - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (My University, 2015)
UK: Робота присвячена вивченню можливості контролю нітратів в томатному соку неруйнівним акустичним методом. RU: Работа посвящена изучению возможности контроля нитратов в томатном соке неразрушающим акустическим методом. EN: The work is devoted to studying the possibility of control of nitrate in tomato juice non-destructive acoustic method.
Контроль нитратов в овощных соках акустическим методом
Control nitrate in vegetable juices acoustic method
Keywords: накопичення нітратів; нітрати; томатний сік; зміні концентрації солей нітратів; контроль нітратів