АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2015)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у березні.
Keywords: конференція трудового колективу; Всесвітній день водних ресурсів; голова студради; Міжнародний жіночий день; Шевченківські дні в університеті; Ганна Петрівна Оксамитна; ювілей; футболісти ТДАТУ; гирьовики ТДАТУ