Філософія сучасної сфери гостинності: від обслуговування до створення вражень - Лупинос, Є. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Сучасна сфера гостинності зазнала значної трансформації, перетворившись із простого надання послуг з розміщення та харчування на складну систему, де клієнтський досвід є ключовим елементом. Філософія сучасної гостинності базується на холістичному підході, який враховує не тільки фізичні потреби гостей, але й їхні емоційні та психологічні потреби.Сучасна сфера гостинності переживає кардинальні зміни, трансформації та новації, стаючи невід’ємною частиною якості взаємодії між людьми та організаціями. Сучасна гостинність – це не лише сукупність сервісних послуг, а комплексна філософія, що інтегрує етичні, соціокультурні та технологічні підходи.
Keywords: сфера гостинності; людиноцентризм; персоналізація; автентичність; філософія