Обгрунтування параметрів культиваторів-розпушників для передпосівного обробітку грунту - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii (My University, 2014)
UK: У статті надано аналіз досліджень з питань передпосівного пушення ґрунту та наведені залежності для отримання оптимальних параметрів нових досконалих зразків машин, шляхом обґрунтування їх параметрів, що сприятиме підвищенню якості кришення ґрунту та зменшенню енергоємності процесу. RU: В статье дан анализ исследований по вопросам предпосевной обработки почвы и поданы зависимости для получения оптимальных параметров новых совершенных образцов машин, путем обоснования их параметров, что будет способствовать повышению качества крошения почвы и уменьшению энергоемкости процесса. EN: In the article the analysis of researches is given on questions of preseed treatment of soil and nadany dependence for the receipt of optimum parameters of new perfect standards of machines, by the ground of their parameters, that will be instrumental in upgrading krosheniya of soil and diminishing of power-hungryness of process.
Обоснование параметров культиваторов-рыхлителей для предпосевной обработки почвы
Ground of parameters of cultivators-scarifiers for preseed treatment of soil
Keywords: обробка грунту; культиватор-розпушувач; передпосівне пушення ґрунту