Обґрунтування організаційно-інженерних рішень процесу обслуговування тварин при виробництві молока на фермі великої рогатої худоби сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Татекс-СПФ» Оріхівського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Крячко, Родіон (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Предмет досліджень - організаційно-інженерні рішення процесу обслуговування тварин при виробництві молока на фермі великої рогатої худоби сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Татекс-СПФ». Мета роботи – обґрунтування організаційно-інженерних рішень процесу обслуговування тварин при виробництві молока на фермі великої рогатої худоби сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Татекс-СПФ» Оріхівського району Запорізької області.
Keywords: велика рогата худоба; структура стада; собівартість; умовна голова; добовий раціон; режим роботи; питомі приведені витрати; план-графік; трудомісткість