Страховий ринок України: тренди та реалії - Чкан, Ірина Олександрівна; Chkan, Iryna (Research Europe, 2024)
Інституційні перетворення фінансового ринку України, які тривають більше десятка років, мають потужну базу для формування конкурентоспроможного середовища як всередині країни, так і у світовому фінансовому середовищі. Фінансовий світ системно вдосконалюється, а кількість його інструментів розширюється. Становлення ринкової економіки країни та її розвиток відбувається шляхом проведення аналізу, виваженого планування, розробки стратегії розвитку не тільки окремо взятої галузі, а й кожного суб’єкта господарювання усіх форм власності.
Keywords: фінансовий ринок; КАСКО; страхування