Удосконалення пневморешітного сепаратору зернового вороху - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Білокопитов, О. О.; Белокопытов, A. A.; Belokopytov, O. O.; Mykhaylov, Yevhen (My University, 2015)
В роботі представлено удосконалення пневморешітного сепаратору зернового вороху за рахунок живлячої складової та жалюзійного повітрярозподільного каналу, що підвищує ефективність роботи пневмосепаратора.
Совершенствование пневморешетного сепаратора зернового вороха
Improving pneumatic sieve grain neap separator
Keywords: псевдозріджений стан; повітрярозподільний канал; повітряний потік; ворох зерновий; пневморешітний сепаратор зернового вороху; легкі домішки; пил