Аналіз методів сушіння та значення процесу для зберігання фруктів - Щербаков, Д. В. (ТДАТУ, 2020)
Запропоновано конструкція шафової сушарки, яка дозволяє провести аналіз методів сушіння для зберігання фруктів.
Keywords: студент; магістрант; збірник; сушіння; шафові сушарки; атмосферне повітряне сушіння