Сучасний стан інвестиційної привабливості України - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna (Просвіта, 2017)
Аналіз інвестиційної привабливості національної економіки є основою розробки шляхів покращення можливості залучення інвестиційних ресурсів у пріоритетні галузі економіки, а також фундаментом побудови інвестиційної політики країни в цілому, що підтверджує актуальність порушеної проблеми. Недостатньо опрацьовані питання щодо аналізу інвестиційної привабливості України та обґрунтування шляхів її покращення зумовили вибір мети наукового дослідження.
Keywords: аналіз інвестиційної привабливості; темпи росту ВВП; індекс BDO; іноземні інвестиції; неплатоспроможність; інвестиційна привабливость; інвестиційна політика