Пристрій захисту асинхронних двигунів від анормальної напруги мережі. - Квітка, Сергій Олексійович (Київ: НУБіП України, 2024)
Запропонований пристрій захисту асинхронних двигунів від анормальної напруги мережі (рис. 1) призначений для контролю напруги в електричній мережі та у випадках анормального її відхилення - відключення електродвигуна.