Звіт про роботу наукової бібліотеки Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного за 2020 рік - (:unkn) unknown (наукова бібліотека, 2021)
Діяльність наукової бібліотеки ТДАТУ у звітному році була спрямована на підвищення якості підтримки навчального та наукового процесу університету, розвиток комфортного фізичного та віртуального простору, креативного комунікативного середовища, яке стимулює творення та впровадження інновацій. Національний карантин вніс значні корективи у бібліотечну роботу. У зв’язку із запровадженням на території України з 12 березня 2020 року карантинних обмежень бібліотека університету здійснювала свою роботу у змішаному режимі (очно, дистанційно) з дотриманням карантинних заходів. На період карантинних заходів наукова бібліотека запропонувала користувачам інноваційні форми роботи, розширила діапазон онлайн послуг та ресурсів. Основними пріоритетними напрямками роботи бібліотеки у 2020 році були: - створення оптимальних умов для віддаленої роботи користувачів в умовах пандемії; - супроводження публікаційної активності науково-педагогічних працівників; - формування системи інформаційних ресурсів відповідно до вимог освітніх стандартів; - застосування інноваційних форм і методів роботи.
Keywords: обслуговування користувачів; соціокультурна діяльність; науково-бібліографічна робота; інформаційно-ділові заходи; формування інформаційної культури; інформаційно-бібліографічні послуги; збереження друкованого фонду; електронний каталог; електронна бібліотека; Інституційний репозитарій; Веб-представництва; науково-дослідна робота; методична робота; проектна діяльність; видавнича діяльність