Обгрунтування параметрів отворів поршня пульсаційного гомогенізатора молока - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Левченко, Л. В.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
UK: У статті наведено результати аналітичних досліджень впливу діаметра та форми отворів поршня пульсаційного гомогенізатора на ефективність диспергування молока. RU: В статье приведены результаты аналитических исследований влияния диаметра и формы отверстий поршня пульсационного гомогенизатора на эффективность диспергирования молока. EN: The results of analytical researches of influence of diameter and form of pulsation homogenizer piston opening on the efficiency of milk dispergating are represented in the article.
Обоснование параметров отверстий поршня пульсационного гомогенизатора молока
Ground of parameters of milk pulsation homogenizer piston opening
Keywords: гомогенізація; пульсаційний апарат; вібрація; диспергування; молочна емульсія; отвори поршня