Аналіз стану державної підтримки дорадчої діяльності в контексті розвитку сільського господарства України - Якунічева, Анастасія Юріївна; Якуничева, Анастасия Юрьевна; Yakunicheva, Anastasiia (ЛНАУ, 2013)
UK : Дорадництво – як один із головних інструментів впровадження державної аграрної політики, який має на меті вплинути на стабільний прибутковий розвиток сільського господарства і повинен відображати тенденції в розвитку сільського господарства.
Keywords: дорадництво; сільськогосподарське дорадництво; дорадчі послуги; дорадчі формування; експерти-дорадники