Економічні аспекти вибору матеріалів деталей машин - Товчигречко, О. В. (ТДАТУ, 2021)
Розглянуто питання охорони довкілля та утилізації відходів при виборі матеріалів для деталей машин.
Keywords: охорона довкілля; утилізація відходів; енерговитрати; деталі машин