Застосування перспективної віброконвеєрної інфрачервоної сушарки - Паламарчук, Ігор Павлович; Паламарчук, Игорь Павлович; Palamarchuk, Ihor; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (НУБіП, 2018)
Найбільш поширеним методом зниження вологості насіння перед зберіганням є теплова сушка, при якій насіння нагрівається сушильним агентом і волога, що випаровується з насіння при цьому видаляється.
Keywords: зниження вологості насіння; теплова сушка; інфрачервона сушарка; віброконвеєрна інфрачервона сушарка