Економіка сучасних соціально-трудових відносин: навч. посібник - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla; Нестеренко, Світлана Анатоліївна; Нестеренко, Светлана Анатольевна; Nesterenko, Svitlana; Бочарова, Наталія Олександрівна; Бочарова, Наталья Александровна; Bocharova, Nataliia; Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana; et al. (Колор Принт, 2018)
У навчальному посібнику розглядаються питання сучасних соціально-трудових відносин, виключно важливих за значенням для сучасного суспільства в органічному взаємозв’язку з питаннями економіки праці. Надані методологічні основи сучасних соціально-трудових відносин, предмет, задачі дисципліни, розглянуто еволюцію поглядів на категорію «праця», соціальну сутність сучасних трудових відносин, сучасних соціально-трудових відносин як системи, механізм функціонування системи трудових відносин на етапі інноваційної економіки, нормативно-правові та організаційні проблеми становлення системи соціального партнерства в Україні, методологічні та організаційні особливості сучасних соціально-трудових відносин зайнятості, сучасні світові тенденції розвитку сучасних трудових відносин. Навчальний посібник підготовлено у відповідності до освітніх стандартів вищої освіти для вивчення дисципліни «Економіка сучасних соціально-трудових відносин» для аспірантів з галузі знань 07 «Управління та адміністрування»
Keywords: посібник; студент; соціально-трудові відносини; економіка праці; соціальне партнерство; економіка