Інформаційні технології у сфері захисту довкілля : колективна монографія за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції - Скиба, Вікторія Павлівна; Ганчук, Максим Миколайович; Аюбова, Ельнара Мусаібовна; та інші (Львів, 2024)
До колективної монографії включені результати наукових досліджень авторів за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції «Інформаційні технології у сфері захисту довкілля» (Львів, 16-17 травня 2024 р.)
Keywords: ГЛОБАЛЬНИЙ МОНІТОРИНГ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА; ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У МОНІТОРИНГУ; БІОМІМІКРІЯ; ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ У ГАЛУЗІ ЕКОЛОГІ