Перспективи і проблеми академічної мобільності аспіранті - Халанчук, Лариса Вікторівна; Халанчук, Лариса Викторовна; Khalanchuk, Larysa (My University, 2017)
Академічна мобільність аспірантів – це інтеграційний процес у сфері освіти, що надає можливість аспірантам приймати участь в різноманітних навчальних або навчально-дослідницьких програмах. Основною метою таких програм є підвищення якості освіти, розвиток міжкультурного обміну, підготовка майбутніх кваліфікованих спеціалістів.
Keywords: академічна мобільність аспірантів; освіта; організація вищої освіти; ринок праці