Технології наукових досліджень в технічному сервісі: навчально - методичний посібник для самостійної роботи - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Маніта, Ігор Юрійович; Манита, Игорь Юрьевич; Manita, Ihor (Мелітополь: Люкс, 2020)
У навчально-методичному посібнику для самостійної роботи з дисципліни «Технології наукових досліджень в технічному сервісі» наведено загальні поняття про: основні напрями наукових досліджень; методичні основи наукового дослідження, основні принципи загальнонаукових досліджень та основи системного дослідження; особливості теоретичних досліджень; основи пошуку, накопичення та опрацювання наукової інформації; основи етики наукових досліджень; особливості викладу та обґрунтування наукових результатів.
Keywords: лабораторні роботи; наукові дослідження; технічний сервіс; наукова інформація; технічні задачі