Культурно-антропологічні аспекти етнопедагогічного знання: до постановки питання - Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia (My University, 2013)
UK: Обґрунтовано актуальність імплементації методології етнопедагогічних напрацювань у теорію і практику сучасної освіти. Розглянуто культурно-антропологічний аспект етнопедагогічного знання та підкреслено важливість повернення проблеми етнопедагогіки у площину філософсько-освітнього аналізу. EN: The actuality of implementation of methodology of ethno-pedagogical groundwork to the theory and practice of modern education has been substantiated. The cultural anthropological aspect of ethno-pedagogical knowledge has been considered and the importance of converting convert ethno-pedagogical problems into educational analysis has been emphasized.
On the cultural anthropological aspects of ethno-pedagogical knowledge
Keywords: етнопедагогіка; культурно-антропологічний підхід; культуровідповідність; народне виховання; освітній простір; ethno-pedagogy; cultural anthropological approach; cultural conformity; folk upbringing; educational space