ХІ Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
У збірці представлено виклад тез доповідей і повідомлень, поданих на ХІ Всеукраїнську науково-технічну конференцію здобувачів вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Збірка призначена для викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів, фахівців, що працюють за зазначеними напрямами. Секція 1. Маркетинг Секція 2. Економіка і бізнес Секція 3. Фінанси, облік та оподаткування Секція 4. Менеджмент та публічне адміністрування Тези доповідей та повідомлень подані в авторському варіанті
матеріали ХІ Всеукр. наук.- техн. конф.
Keywords: маркетинг; економіка; бізнес; Фінанси, облік та оподаткування; менеджмент; публічне адміністрування