Особливості проектів виробництва теплової енергії з біомаси - Тетервак, І. Р. (ТДАТУ, 2021)
На перший погляд може здаватися, що врахування обмежень звужує можливість реалізації проектних пропозицій із використання біомаси, але якщо розібратися з усіма питаннями то стає зрозуміло, що воно навпаки відкриває перспективи вибору та розроблення найкращих рішень.
Keywords: теплова енергія; біомаса; вироблення тепла; біоенергетика