Агробіологічна оцінка сортів кабачка в умовах степової зони України - Сердюк, В. В.; Нінова, Галина Василівна; Нинова, Галина Васильевна; Ninova, Halyna (My University, 2014)
Робота присвячена з ’ясуванню продуктивностірізних сортів кабачка, визначенню кращих в зрошуваних умовах Південного Степу України.
Keywords: кабачки; овочівництво; овочева продукція; цукіні