Пристрій підзарядки електромобіля - Риженко, О. І. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
В даний час активно проводяться дослідження нових напрямків розробки охолоджувачів електро-двигуна і контролера електромобіля, що відповідають сучасному рівню розвитку промисловості. Одне з них, це створення технології підзарядки акумуляторних батарей під час рейсу
Keywords: електромобіль; охолоджувач електродвигуна; контролер електромобіля; акумуляторна батарея