Опис до патенту на корисну модель № 141201 "Ізотермічна оболонка для напоїв" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Ізотермічна оболонка для напоїв містить корпус, виготовлений з пластмаси, теплоізоляцію, внутрішню оболонку, кришку. Корпус виготовлений з прозорої пластмаси, у внутрішню оболонку вставляють пляшку з напоєм. Теплоізоляцію виготовлено з теплоізоляційних шкаралуп, які з зовнішньої сторони та зі сторони, оберненої до внутрішньої оболонки, додатково покриті тепловідбиваючим екраном з алюмінієвої фольги, розташованим на відстані від пляшки з напоєм, з утворенням оболонково-капсульного простору між пляшкою з напоєм та тепловідбиваючим екраном
Keywords: ізотермічна оболонка для напоїв; виробництво з виготовлення посуду; харчова промисловість; виготовлення термосів