Моделі бухгалтерського балансу - Сахно, Людмила Анатоліївна; Сахно, Людмила Анатольевна; Sakhno, Liudmyla (My University, 2010)
RU: В статье исследовано и проанализировано в историческом аспекте основные тенденции развития моделей баланса, определено значение моделирования баланса для усоверьиенствования методологии учета и финансового анализа; обоснована целесообразность изменений в структуре баланса. UK: В статті досліджено та проаналізовано в історичній ретроспективі основні тенденції розвитку моделей балансу, визначено значення моделювання балансу для вдосконалення методології обліку і фінансового аналізу; обгрунтовано доцільність змін в структурі балансу.
Keywords: бухгалтерський баланс; методологія обліку; фінансовий аналіз; доцільність змін