Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробки - Сокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Sokot Oleksandr (ТДАТУ, 2020)
Встановлено зміни вмісту ендополісахиридів в плодових тілах гливи звичайної після зберігання та термічної обробки
Keywords: студент; магістрант; збірник; гриби; гриб Сalocybe indica; полісахариди грибів